Vision Management A/S er SAP eksperter i SAP-design, rådgivning og implementering

SAP Specialister og rådgivning hos Vision Management A/S

Vision Management A/S har specialiseret sig i SAP rådgivning af absolut højeste standard med fokus på den forretningsmæssige rådgivning inden for vores specialist områder.

Vision Management A/S er et specialisthus, som rådgiver nogle af landets største virksomheder og offentlige instanser. Vi er specialister i at skabe det overordnet overblik og få alle enkeltfunktioner af SAP til at spille sammen.

Vision Management A/S har mere end 25 års erfaring med SAP og har nogle af de dygtigste SAP-specialister tilknyttet. I spidsen af Vision Management står en af de meste erfarende inden for SAP i Danmark Ellen Steen-Petersen, samt CEO Kristina Zeeman.

Leder du efter ekspertise på specifikke områder inden for SAP, så se beskrivelsen af de enkelte SAP-konsulenters ekspertise her

 

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål

Hos Vision Management A/S er vi altid åbne for at hjælpe. Vi har stor erfaring med løsningsarkitektur, design og rådgivning af SAP-løsninger.

Kontakt os her

Hvordan blev Vision Management A/S et SAP-specialisthus?

Vision Management A/S blev etableret i 1988 og har dermed mange års erfaring med økonomistyringssystemer. Oprindeligt tilbød Vision Management A/S kurser og rådgivning inden for ledelse, organisation og administration. I forbindelse med vores administrative rådgivning, arbejdede vi naturligvis også med de, på den tid, udbredte økonomistyringssystemer i erhvervslivet. I takt med tiden, fik vi mere og mere erfaring med SAP og her idag stor erfaring inden for løsningsdesign, rådgivning, planlægning, pilottest, udrulning, struk-turering, integration og implementering af komplekse IT løsninger. Vil du læse mere om historien bag Vision Management A/S, så klik her.

Vores kernekompetencer

Vi har specialister og løsningsarkitekter indenfor følgende områder:

Business Intelligence (BI)

ECC

Finance (FI)

Logistik